Tømrer i Hammel

Er du på udkig efter en professionel tømrer i Hammel?

Så er vi hos TMN Montage ApS parate til at hjælpe dig godt videre med dit projekt. Med mange års erfaring i rygsækken kender vi til de gængse udfordringer og faldgruber ved ethvert tømrerprojekt, og ved hvordan vi får dig sikkert og hurtigt i mål med en god løsning.

Ræk ud til os i dag, eller læs mere om vores service herunder.

Disse projekter klarer vi for dig

Hos TMN Montage ApS har vi mange kompetencer i huset. Mangler du en tømrer i Hammel kommer det dig til fordel, for vores brede pallette af specialer gør os nemlig i stand til at varetage stort set ethvert projekt, som vores kunder står med.Herunder har vi samlet et udpluk af de opgavetyper, vi ofte løser for vores kunder:

  • Tagrenovering eller lægning af nyt tag
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Lægning af træterrasse
  • Opsætning af lofter og lægning af gulve
  • Rejsning af carport og garage

…og meget mere endnu! Ja, faktisk skal der gå en hel del galt før vi ikke kan klare de projekter, du kan stille os i udsigt.

Det kan du forvente af vores tømrer i Hammel

Når du rækker ud til os, så sørger vi for dig. Det er tilfældet både hvis du er en lille såvel som en stor kunde. For hos os gør vi ingen forskel på forskellige budgetter og behov – alle er ens i vores øjne.

Vores tømrer i Hammel lytter til dig og dine behov, og vil bruge alle sine kompetencer for at realisere præcist dét resultat du ønsker dig. Så kommer du ikke tættere på nogen reel tilfredshedsgaranti i vores branche! 

Få et uforpligtende tilbud nu

Skal vores tømrer i Hammel give dig et godt og uforpligtende tilbud?Så er det bare med at række ud til os. Du fanger os både via kontaktformularen her på siden, eller via tlf: 22 45 20 60.

Vi ser frem til at hører fra dig!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 22 45 20 60 eller send en e-mail til tmnmontage@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her