Montering af solceller

Skal du have monteret solceller på taget?

Så er du heldig – for TMN Montage ApS er nemlig blandt de førende solcelle-montører i landet. Vi kan stå for alt, lige fra at hjælpe dig med at vælge det rette solcelleanlæg til dit tag,til montering, sikring og endelig tilslutning. Undervejs behøver du ikke at tænke på noget, for vi klarer det hele når først du har bestilt.

Vi rådgiver dig, så du får den rigtige solcelle-løsning

Hos TMN Montage ApS er vi eksperter i solcelleløsninger. Det gælder både når det kommer til salg af solcelle-anlæg samt selve monteringen af solcellerne – men vi rådgiver også alle vores kunder undervejs i processen, så vi sikrer, at du kommer til at stå med den helt rigtige løsning når vi er færdige.

Det nytter ikke, at du får et anlæg, der kun kan sikre miljørigtig og billig strøm i dine stikkontakter 10 timer i døgnet. Og på samme tid vil de fleste heller ikke investere i at skulle levere 80% af den producerede strøm tilbage til resten af elnettet.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige balance, så din løsning kommer til at matche dit behov.

Få montering af solceller med et flot og solidt resultat

Blandt vores vigtigste prioriteringer, når vi monterer solceller for vores kunder, er, at resultatet både er solidt og flot at se på. Taget under solcellerne skal slutte lige så tæt som var det nylagt, og solcellerne skal kunne holde i mange år, til vind og vejr i alle afskygninger. Og leveringen af den genererede strøm fra solcellerne og til dine stikkontakter skal selvfølgelig også ske under 100% sikrede forhold.

Vores uddannede montører vil sikre, at alt udstyr bliver installeret korrekt og sikkert. Og når vores solcelle-montage er færdig instruerer vi dig i hvordan du fremover kan betjene dit nye solcelleanlæg, og følge med i hvor meget du får ud af det.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hvis du synes, at montering af solceller med TMN Montage ApS lyder interessant, så hører vi meget gerne fra dig. Ræk ud til os via kontaktformularen her på siden, eller ring os op på tlf.: 22 45 20 60 – så giver vi dig en god pris på montering af solceller!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 22 45 20 60 eller send en e-mail til tmnmontage@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her