Gulvmand i Aarhus

Brug for en kompetent gulvmand i Aarhus?

Hos TMN Montage ApS står vi klar til at nylægge, udskifte, slibe, pudse samt lakere dine gulve, så fundamentet i dit hjem bliver til den rene fornøjelse. Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om vores gulvservice i Aarhus, eller ræk ud til os med det samme for et godt tilbyd.

Skab det perfekte udtryk med et nyt trægulv

Trægulve er blandt de flotteste gulvløsninger, du kan få på markedet. Kombinationen af det rå, naturlige look, der går til alle hjem, med holdbarheden og valgfriheden der følger med et trægulv, gør det til blandt de mest populære gulvløsninger. 

Også selvom et gulv i rigtigt træ selvfølgelig kræver noget vedligeholdelse med tiden.Hos TMN Montage ApS har vi gjort os til specialister i trægulve. Vores gulvmand i Aarhus kan både stå for at lægge nyt trægulv – fx til nybyggeri – såvel som at udskifte et gammelt og udtjent trægulv. 

Og så kan vi selvfølgelig også ordne alt vedligeholdelsesarbejdet i mellemtiden – slibning, afhøvling og lakering. Alt sammen med øje for at realisere præcist det resultat og den finish på gulvet, som du ønsker.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Står du med et gulvprojekt – fx udskiftning af trægulv eller afslibning – som vi skal give dig et godt tilbud på?

Så vil vores gulvmand i Aarhus eller i Randers meget gerne høre fra dig. Brug kontaktformularen her på siden, eller ring til os via tlf.: 22 45 20 60. Så giver vi dig et godt, gratis og 100% uforpligtende tilbud på dit projekt.

 

 

 

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 22 45 20 60 eller send en e-mail til tmnmontage@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her